2012. január 27., péntek

4 NAP EURÓPA NEW YORK-JA, FRANKFURT RAMADA HOTEL - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

4 nap pihenés Frankfurt am Main és Wiesbaden között
3* Superior RAMADA Hotel Frankfurt Airport West
Az idilli 3* superior RAMADA Hotel Frankfurt Airport West a Frankfurt-Frankfurt AIRPORT és Wiesbaden háromszögében fekszik.
A szálloda 156 szobával rendelkezik, amelyek közül 85 szoba kétágyas.
A szálloda közlekedés szempontjából rendkívül előnyös helyen, közvetlenül az autópálya mellett fekszik.
A speciális igényekkel rendelkező vendégeket is szívesen látjuk: A szálloda mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákat, valamint ruhatisztítást biztosít. Háziállat bevihető. Az internetszolgáltatás a szálloda nyilvános területein (WLAN) és a szobában egyaránt használható. Szükség esetén használja a szálloda zárható garázsát. Ha bármilyen kívánsága van, hívja egyszerűen a készséggel rendelkezésre álló szobaszervizt. Autóját a szálloda ingyenesen használható parkolójában hagyhatja.
A fürdőszobában rendelkezésére áll egy hajszárító. A vendégszobák természetesen televízióval és telefonnal vannak felszerelve. A szálloda természetesen nemdohányzó szobákat is kínál (kérjük, hogy az online foglalás során jelezze ezt az igényét). Fizetős TV-csatornák állnak rendelkezésre.
A szállodában szauna és szolárium található. Érdeklődjön a szálloda által kínált különféle terápiás ajánlatokról.
Merüljön el a nyárikerttel is rendelkező éttermünkben kínált ételek élvezetében - itt kifejezetten vegetáriánusok és cukorbetegek által fogyasztható ételek is megtalálhatók az étlapon. Fogyasszon el egy italt a szálloda bárjában.
Wiesbaden a németországi Hessen szövetségi tartomány fővárosa és közel 300 000 lakossal Frankfurt am Main után a tartomány második legnagyobb városa a Majna folyó torkolatának közelében. Szűkebb értelemben vett vonzáskörzetének kb. 600 000 lakosa van. A hesseni minisztériumok mellett a Szövetségi Bűnügyi Hivatal (Bundeskriminalamt / BKA) és a Szövetségi Statisztikai Hivatal (Statistisches Bundesamt) is a városban találhatók.
Egykor 26, ma 15 működő forró és egy hideg gyógyforrása, melyek már az ókori Római birodalom idejében ismertek voltak, Európa egyik legrégibb gyógyüdülőhelyévé teszik.
 
A csomag tartalma:
4 nap / 3 éj 2 személy részére büféreggelivel
 
ˇ 3 éjszaka duplaágyas szobában 
 
ˇ 3 x büféreggeli
Késői kijelentkezés lehetősége 14 óráig (szabad helyek függvényében)
Az utalvány 2014 június 24-ig érvényes! Foglalható az utalvány számának megadásával, az utalvánnyal foglalható szabad helyek függvényében.
Hotel Ramada Frankfurt Airport West
D 65719 Hofheim-Diedenbergen
::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ANFANG HOMEPAGE ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: :
 



Jelenlegi ára: 39 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-14 00:16
. 4 NAP EURÓPA NEW YORK-JA, FRANKFURT RAMADA HOTEL - Jelenlegi ára: 39 990 Ft