2011. július 26., kedd

Boss GT-10

Boss GT-10:
Gitáreffektek processzor és előerősítő

A GT sorozat Boss is mára már klasszikus a műfaj Thomann kell számolni, és a GT-10 valóban nyújtani tud valamit. Nagy hangsúlyt helyeztek az egyszerűsített működés. Tehát az összes beállítást a készülék, hogy - és a PC szoftvert felesleges.

A bevált technológia a COSM modellezés nyújt végtelen választékát a klasszikus és modern hangok. Thomann még csak most jön, és Distortionpedale modellezett overdrive, wah wah típus, és a teljes körű gyakori mellékhatások.

Nagy hír: Zerrsounds lehet könnyen beállítható a szálkereszt, hogy elkápráztat GT-10 értetődik különböző torzítás pedálok, erősítők, gain és EQ beállításokat egymást. Továbbá, visszhang és zengető lehet beállítani. Ahhoz, hogy ott gyorsan Thomann jó hangokat, anélkül, hogy varrni egy csomó paraméter. Másrészt az is különböző előre beállított által szervezett zenei stílus, válassza a jó hangokat, vagy használja kiindulási pontként a saját alkotásait.

Vég nélkül hatások - beleértve a Looper 40 sec hurok idő - Thomann 13 hatásokat blokk használható egyszerre, és tárolja a megfelelő erősítő hang 200 felhasználói program. De között is a 200 gyári preset megtalálja azt gyorsan. A hatás lánc is párhuzamosan, amely mindkét területet vegyes, kapcsolva, a kereszt-halvány vagy sebesség változott / be (pl. Zerrer & előerősítő a vonat Thomann A hangos hangok kapnak újabb kórus és reverb & echo a B terület).

A hangminőség is javult egy rendkívül megnövekedett számítási teljesítmény, ami megnyilvánul főleg a dinamika és a hő Zerrsounds pozitív hatása. USB Audio / MIDI interfész, 2 programozható lábkapcsoló szabályozás, erősítő kapcsoló aljzat, és helyezze pont Thomann lehetővé teszi az optimális alkalmazkodás mindenféle stúdió és Livesit
Ár: 350 Ft