2011. július 26., kedd

PreSonus Inspire firewire audio interface formátumban MacMini

PreSonus Inspire firewire audio interface formátumban macmini:
Ön hamarosan vásárolni, mielőtt egy nagyon jó kis kompakt FireWire audio interfész.
Tényleg szolgált számunkra is, de én most már teljesen áttért a RME termék, mert tudok fizetni most;)
A készülék működik, csak finom velem, és jól bánnak a stúdióban. De most egy kicsit rum, és újból, amikor valaki használja, akkor ezután állapítják meg!

Itt van egy leíró szöveg:
Kompakt FireWire felvételi interfész Mac és PC, fém ház, 24 96kHz, 2 mikrofon bemenet fantomtáppal, kétsoros bemenet, 2 eszköz bemenettel, két vonal kimenet, hangszóró kimenet, fejhallgató kimenet, RCA előerősítő, limiter. Kaszkád akár 4 eszközt. Együtt. AC adapter, FireWire kábel és a "Pro csomag" szoftverek (Cubase LE, ACID XMC, plug-inek, minták, hurkok, stb)

Ha több tesztgyőztes a kategóriájában, a kompakt Inspire 1394 ideális audió interfész a kezdők számára. Alkalmas vokális felvétel, Overdub, lehetővé teszi, hogy basszusgitár, gitár, hardver szintetizátorok, dobgépek és groove dobozok, hanem a podcasting, digitalizálása bakelit és természetesen, általános vélekedés szerint kiváló minőségű külső hangkártya a számítógép. Ez valami "ingatag" - köszönhetően a szilárd fém ház, ez körülbelül 600 gramm a mérlegre. Továbbá, a "központi értékek" impresszív: kiváló minőségű előfokok, rugalmas kapcsolat, 48 V-os fantomtáp, kapcsolható limiter, őrölt stabil driver, nulla latency közvetlen ellenőrzés, stb Az első a mikrofon bemenet és a nagy impedancia eszköz bemenet, azaz az E gitár és basszusgitár.
Ár: 80 EUR VB