2011. szeptember 24., szombat

56-62-es Mothercare rugdalózó - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Ez egy nagyon jó darab, pontosan a gyerekre tervezett. Nem jön ki belőle a lába, könnyű feladni, ott simul, ahol kell és ott bő, ahol muszáj. A szokásos Mothercare minőség, kívül-belül. A színe és a ráhímzett kicsi autók miatt egy nagyon komoly, fiús darab.
A belevarrt címke alapján 0-3 hónapos korig jó, nem az újszülött méret, hanem amikor a legkisebb darabokat már kinőtte a gyerek. Olyan 56-62 közötti.
Én egy kicsit megkönnyezem, hogy el kell adni, mert kinőttünk a babakorból. A kedvencem volt.
Nem bolt vagyok, a saját gyerekeim kinőtt ruháját árulom. nem dohányzunk, állatunk nincs. A ruhák tiszták, (ha nem is mindig frissen vasaltak) és nagyon ügyelek rá, hogy se szakadt, se foltos ne legyen egyik sem. Általában teljesen újszerű állapotban vannak.
A ruhát személyesen csak Budapesten a VII. kerületben lehet átvenni előre egyeztetett időpontban. A szüleim vállalták, hogy átadják, mert az én időbeosztásom hektikus, de ők se tudnak vele sehová elmenni. (Lift van náluk. )
Ha ez nem felel meg, akkor a postai átutalás megérkezte után küldöm a ruhákat. Hacsak másként nem kéri valaki, ajánlottan postázok. Minden más esetben a felelősség a vevőt terheli az esetleges postai eltűnésért. (Nem volt még rá példa, de nem is szeretném. )
155.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 18:00
. 56-62-es Mothercare rugdalózó - Jelenlegi ára: 1 500 Ft